LABORATOR DE ANALIZE MEDICALE - POLICLINICA GLOBULUI
 

C.M.I. Dr. Tarmurean Cristina Viorica
Laboratorul de analize medicale GLOBULUI 

IMPORTANT:

Analizele sunt efectuate gratuit pentru pacientii care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist!

Fata de alte cabinete de analize medicale:
1. Pentru anumite analize, recoltarea probelor sangvine se poate face la cerere, gratuit, din deget, fapt care permite efectuarea de analize si copiilor de varsta foarte mica sau pacientilor adulti care prefera aceasta metoda;
 
2. Timpul de asteptare pentru recoltare probe este redus, deoarece pacientii sunt primiti fara programare prealabila, pe baza unui numar de ordine.
 
Observatii:
1. Conform Legii nr. 677/2001 pacientii beneficiaza de dreptul de informare, de acces si de interventie asupra datelor personale, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a se adresa justitiei sau autoritatii de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal precum si de dreptul de a nu fi supusi unor decizii individuale.
 
2. Cabinetul medical respecta drepturile asupra datelor personale conform regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Laboratorul este acreditat de catre C.A.S.M.B.